У Криму відключили майже всі українські телеканали

У Криму відключили майже всі українські телеканали

9 Березня 2014
13808
9 Березня 2014
17:01

У Криму відключили майже всі українські телеканали

13808
У Криму відключили майже всі українські телеканали
У Криму відключили майже всі українські телеканали

 

 

На даний момент в кримському ефірі з українських телеканалів мовить лише ТОНІС, пише на своїй сторінці у Facebook екс-головред «Аргументов недели. Крым» Заїд Акадиров.

Відключено канали «Україна», ICTV, «2+2», ТЕТ, Новий канал, НТН «К1», М1 та «Мега».

 

Кримські канали також частково замінені. В ефірі - ATR, ДТРК Крим, ІТВ.

 

За інформацією пана Акадирова,  картинка на місцевому телебаченні така:

 

«НТВ Мир» замість «Інтера»

«Первый канал» замість «1+1»

ТНТ замість 5-го каналу

«Росссия РТР»  замість Першого нацiонального

«Россия 24»/»Крым 24» замість Чорноморської ТРК

ДТРК Крим замість «твFM»

«Звезда» замість СТБ 

 

Тим часом, повідомляє «Українська правда», невідомі в Криму перевдягаються в уніформу українських силовиків та дають від імені українців коментарі російським каналам. Українських журналістів у Криму масово переслідують і жорстоко залякують.

 

Як писала «Детектор медіа», Незалежна асоціація телерадіомовників звернулась до своїх міжнародних колег з відкритим листом, у якому просить їх інформувати світову громадськість та міжнародні організації, які захищають свободу висловлювань, про стан справ в Автономній республіці Крим. 

 

Представник Організації з безпеки і співпраці в Європі зі свободи засобів інформації Дуня Міятович засудила в суботу припинення у Криму трансляції все нових телеканалів. «У часи кризи люди повинні мати безперешкодний доступ до різних джерел інформації, інакше ж їх ставлять в умови найгіршої пропаганди», - наголосила чільний представник ОБСЄ.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду