Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну  PR-агенцію

Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну PR-агенцію

17 Лютого 2014
3651
17 Лютого 2014
15:16

Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну PR-агенцію

3651
Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну  PR-агенцію
Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну  PR-агенцію

Колишня PR-директор медіа холдингу UMH group Людмила Нестеренко  очолила новостворену міжнародну  PR-агенцію компанії Havas PR Kiev, що входить до української групи міжнародної рекламної мережі Havas Worldwide. Про це йдеться у прес-релізі Havas Worldwide в Україні.

 

Компанія Havas PR Kiev була створена на основі глобальної експертизи групи в галузі Public Relations. Агенція спеціалізується на розробці стратегій, реалізації проектів із зовнішніх та внутрішніх комунікацій, управлінні репутацією перших осіб компанії та онлайн-комунікацій.

 

Пані Нестеренко зауважила, що для неї робота у Havas PR Kiev є професійним викликом.

 

«Для мене це велика відповідальність та цікавий професійний виклик. Тут сформувався професійний колектив, здатний реалізувати проекти будь-якої складності. Сьогодні ми концентруємо поточні PR-проекти групи, у найближчих планах - розширити нашу присутність. Важливо, що ми маємо локальну експертизу та підтримку від глобальної мережі Havas. Такий міжнародний досвід дозволяє нам пропонувати ефективні рішення для українських та міжнародних клієнтів», - сказала директор Havas PR Kiev.

 

Нагадаємо, 27 січня PR-директор UMH group Людмила Нестеренко залишила роботу у медіахолдингу UMH group. Причини звільнення пані Нестерненко не вказала.

 

Як писала «Детектор медіа», 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3651
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду