detector.media
17.02.2014 15:16
Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну PR-агенцію
Колишня PR-директор UMH group очолила міжнародну  PR-агенцію

Колишня PR-директор медіа холдингу UMH group Людмила Нестеренко  очолила новостворену міжнародну  PR-агенцію компанії Havas PR Kiev, що входить до української групи міжнародної рекламної мережі Havas Worldwide. Про це йдеться у прес-релізі Havas Worldwide в Україні.

 

Компанія Havas PR Kiev була створена на основі глобальної експертизи групи в галузі Public Relations. Агенція спеціалізується на розробці стратегій, реалізації проектів із зовнішніх та внутрішніх комунікацій, управлінні репутацією перших осіб компанії та онлайн-комунікацій.

 

Пані Нестеренко зауважила, що для неї робота у Havas PR Kiev є професійним викликом.

 

«Для мене це велика відповідальність та цікавий професійний виклик. Тут сформувався професійний колектив, здатний реалізувати проекти будь-якої складності. Сьогодні ми концентруємо поточні PR-проекти групи, у найближчих планах - розширити нашу присутність. Важливо, що ми маємо локальну експертизу та підтримку від глобальної мережі Havas. Такий міжнародний досвід дозволяє нам пропонувати ефективні рішення для українських та міжнародних клієнтів», - сказала директор Havas PR Kiev.

 

Нагадаємо, 27 січня PR-директор UMH group Людмила Нестеренко залишила роботу у медіахолдингу UMH group. Причини звільнення пані Нестерненко не вказала.

 

Як писала «Детектор медіа», 5 листопада власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями пана Курченка 99,9% акцій UMH group. Зі своїх посад у медіахолдингу пішли сам Борис Ложкін, і його дружина, керівник сегменту ділових медіа UMH Надія Шаломова, директор з маркетингу Олена Мартинова, перший віце-президент UMH Group Григорій Шверк та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY