Завершився чат з Валерієм Сараулою

Завершився чат з Валерієм Сараулою

3 Жовтня 2013
13502
3 Жовтня 2013
13:01

Завершився чат з Валерієм Сараулою

13502
Новий ведучий ТВі поспілкувався на тему «Оновлення ранкового мовлення на ТВі»
Завершився чат з Валерієм Сараулою
Завершився чат з Валерієм Сараулою

3 жовтня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого ранкового шоу на каналі ТВі «Ранкові курасани» Валерія Сараули на тему: «Оновлення ранкового мовлення на ТВі».

 

До обговорення пропонувалися питання: специфіка роботи ведучого розважального прямо ефірного шоу; тренди ранкових програм на українському телебаченні та ін

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

Біографічна довідка:

 

Валерій Сараула народився 22 липня 1975 року в Луганську. З дитинства займався в театральному гуртку та гуртку  художнього читання, паралельно відвідував секції дзюдо, боротьби та рукопашного бою. Самотужки навчився грі на гітарі.

 

У 1993 році закінчив професійно-технічне училище, отримавши спеціальність електромонтер. Згодом  вступив до Луганського коледжу культури і мистецтв. У 2002 році закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, отримавши спеціальність актор театру і кіно.

 

У 2002 році був учасником реаліті-шоу «За склом - тепер ти в армії».

 

У 2002-2006 рр. Валерій  вів телепрограму «Кунсткамера» на Новому каналі.

 

У 2006-2012 рр.  був ведучим телепрограми «Паралельний світ» на каналі СТБ.

 

З вересня 2013 року - ведучий шоу «Ранкові курасани» на каналі ТВі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13502
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
3858 дн. тому
Що ще крім ранкової програми Ви хотіли б робити на ТБ?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3859 дн. тому
Свого часу, коли праювали на СТБ, ви зробили чимало сюжетів за участю Андрія Слісарчука. В них "Доктор Пі" демонстрував свої надприродні здібності: гіпноз, вгадував і цитував цілі абзаци з будь-якої сторінки книги, яку ви навмання відкривали. То він справді мав такі здібності чи все це був обман, в якому брали участь і ви? А зараз не хотіли б зробити з ним передачу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду