Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті

Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті

20 Вересня 2013
7583
20 Вересня 2013
17:10

Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті

7583
«Україна» розширює поза ефірну присутність «Событий»
Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті
Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті

Телеканал «Україна» розширює позаефірну присутність своєї інформаційної програми «События». Із цією метою канал створив у Департаменті інформаційного мовлення новий підрозділ - службу інтернет-ресурсів, яку очолила Михайлина Скорик. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «Україна».

 

Новий підрозділ працюватиме з інформаційним контентом у мережі інтернет і відповідатиме за підтримку й розвиток інтернет-ресурсів, пов'язаних з інформаційною програмою «События» - сайту Sobytiya.tv, груп «События» у Facebook і «Вконтакте» і редакційного мікроблогу Twitter.

 

Михайлина Скорик протягом останнього року працювала випусковим редактором ранкової програми «Ранок з Україною», вихід якої нещодавно було призупинено. До цього вона працювала випусковим редактором каналу Business, була головним редактором порталу Tochka.net, редактором відділу в проекті «Лівий берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «1+1», оглядачем журналу «Профиль» і «Газети 24».

 

На каналі відзначають, що з початку 2013 року виріс інтерес інтернет-користувачів до інформаційної програмі «События» - збільшилася чисельність груп у соціальних мережах та відвідувачів сайту Sobytiya.tv. Це й зумовило активізацію присутності «Событий» у мережі інтернет.

 

Одним з перших кроків у цьому напрямку став формат щоденного авторського огляду найважливіших суспільно-політичних новин України у форматі «випуск новин для тих , хто не дивиться TV». Це редакційна колонка «Внутри событий», яка пишеться спеціально для інтернет -користувачів і з'являється рівно в 19:00 не тільки на сайті «Событий», а й на партнерських сайтах , зокрема segodnya.ua.

 

Зараз випуски інформаційної програми «События» онлайн можна дивитися на сайтах sobytiya.tv, segodnya.ua та на офіційному каналі телеканалу «Україна» в YouTube. Повні випуски програми глядачі також можуть побачити на сайті bigmir.net, а найцікавіші сюжети з програми - на сайті korrespondent.net.

 

Управління всіма інтернет-проектами каналу «Україна» здійснює відділ нових медіа Департаменту маркетингу телеканалу.

 

Нагадаємо, що ефірне інформаційне мовлення каналу «Україна» цієї осені буде розширено випуском щоденної підсумкової інформаційної програми «События дня» о 22:00 , ведучими якої стануть Олег Панюта та Ольга Грицик.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду