Михайлина Скорик залишає Tochka.net

24 Жовтня 2011
16008
24 Жовтня 2011
11:29

Михайлина Скорик залишає Tochka.net

16008
Михайлина Скорик залишає Tochka.net

Михайлина Скорик іде з посади головного редактора порталу Tochka.net. Сьогодні - її останній робочий день. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі холдингу Digital Ventures, що належить СКМ і до складу якого входить Tochka.net.

 

Новим головним редактором стане Ольга Кліпкова, яка наразі є першим заступником головного редактора. До приходу в Digital Ventures вона працювала редактором сайту журналу «Профиль», а раніше – у прес-службі Міністерства палива й енергетики України.

 

 

Пані Скорик своє звільнення не коментує. У прес-службі про причини кадрових змін поки що не повідомляють.

 

Як повідомляла ТК, Михайлина Скорик стала головним редактором Tochka.net влітку 2010 року. До цього вона працювала редактором відділу в проекті «Лівий берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «1+1», оглядачем журналу «Профиль» і «Газети 24».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - прес-служби Digital Ventures

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16008
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
4545 дн. тому
этой кидаловной конторе кого в редакторы не ставь, суть одна - самая конченная редакция в стране. и самое скотское отношение к сотрудникам. но коллектив счастлив, что еще один самодур покинет стены и без того гиблого места...
aa
4568 дн. тому
хочу больше каментов
кпрпот
4570 дн. тому
зачем сплетни? Скорик уже никого не интересует. главное, что ее убрали. всё. точка
qrghwqeth
4570 дн. тому
а надо?
V69
4571 дн. тому
а дэ сплетни?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду