«Україна» призупинила вихід ранкового шоу

5 Вересня 2013
18061
5 Вересня 2013
13:23

«Україна» призупинила вихід ранкового шоу

18061
«Україна» призупинила вихід ранкового шоу

З 9 вересня ранкове шоу телеканалу «Україна» «Ранок з Україною» призупиняє свій вихід. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Раніше про ймовірне закриття шоу з наступного тижня повідомляла «Дуся».

 

Причиною зняття програми з ефіру канал називає «нерівні показники телеперегляду». Тепер «Україна» має намір доопрацювати концепцію та наповнення ранкового шоу.

 

Орієнтовно програма повернеться в ефір каналу протягом трьох місяців. Команда проекту «Ранок з Україною» продовжує роботу на каналі.

 

«Надалі, у зв'язку зі зміною концепції ранкового мовлення, можливий перерозподіл функціональних обов'язків співробітників проекту та перегляд умов співпраці», - повідомили у прес-службі щодо ведучих проекту.

 

При цьому в ранковому прямому ефірі каналу залишаться випуски інформаційної програми «События» о 7:00 і 9:00 і традиційні ранкові рубрики «Економіка» і «Погода».

 

Оновлений ранковий проект (15 липня - 4 вересня) мав частку 5,83% за аудиторією 18+ та 5,05% за 18-54, вибірка «50 тис.+». Ці показники нижчі за середні каналу.

 

Нагадаємо, 15 липня «Ранок з Україною» вийшов в оновленому форматі. Ведучі проекту - Дмитро та Владислав Грузинські, Світлана Катренко і Тала Калатай.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ та 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18061
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
3887 дн. тому
По-моему, это у ВАС маниакально-депрессивный синдром, если студия ранку "черная-черная", мерещатся какие-то медсестры из психушки и какие-то странные люди. Вам бы подлечится. Не откладывайте, у вас очень нехорошие симптомы...
Влада
3888 дн. тому
Такое радстное в кавычках утро, как на Украине, мог делать только маниакально-депрессивный больной. Черная-черная студия, двоящийся ведущий, девушки- щебетушки как медсестры в психушке и остальные странные люди, завернутые в геогрфические карты и газеты. Мрак. Очень хорошо, что закрыли. Не открывайте больше, начальники. Не трассируйте психику ваших остатков зрителей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду