detector.media
20.09.2013 17:10
Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті
Михайлина Скорик розвиватиме «События» каналу «Україна» в інтернеті
«Україна» розширює поза ефірну присутність «Событий»

Телеканал «Україна» розширює позаефірну присутність своєї інформаційної програми «События». Із цією метою канал створив у Департаменті інформаційного мовлення новий підрозділ - службу інтернет-ресурсів, яку очолила Михайлина Скорик. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «Україна».

 

Новий підрозділ працюватиме з інформаційним контентом у мережі інтернет і відповідатиме за підтримку й розвиток інтернет-ресурсів, пов'язаних з інформаційною програмою «События» - сайту Sobytiya.tv, груп «События» у Facebook і «Вконтакте» і редакційного мікроблогу Twitter.

 

Михайлина Скорик протягом останнього року працювала випусковим редактором ранкової програми «Ранок з Україною», вихід якої нещодавно було призупинено. До цього вона працювала випусковим редактором каналу Business, була головним редактором порталу Tochka.net, редактором відділу в проекті «Лівий берег», випусковим редактором розважальних програм на телеканалі «1+1», оглядачем журналу «Профиль» і «Газети 24».

 

На каналі відзначають, що з початку 2013 року виріс інтерес інтернет-користувачів до інформаційної програмі «События» - збільшилася чисельність груп у соціальних мережах та відвідувачів сайту Sobytiya.tv. Це й зумовило активізацію присутності «Событий» у мережі інтернет.

 

Одним з перших кроків у цьому напрямку став формат щоденного авторського огляду найважливіших суспільно-політичних новин України у форматі «випуск новин для тих , хто не дивиться TV». Це редакційна колонка «Внутри событий», яка пишеться спеціально для інтернет -користувачів і з'являється рівно в 19:00 не тільки на сайті «Событий», а й на партнерських сайтах , зокрема segodnya.ua.

 

Зараз випуски інформаційної програми «События» онлайн можна дивитися на сайтах sobytiya.tv, segodnya.ua та на офіційному каналі телеканалу «Україна» в YouTube. Повні випуски програми глядачі також можуть побачити на сайті bigmir.net, а найцікавіші сюжети з програми - на сайті korrespondent.net.

 

Управління всіма інтернет-проектами каналу «Україна» здійснює відділ нових медіа Департаменту маркетингу телеканалу.

 

Нагадаємо, що ефірне інформаційне мовлення каналу «Україна» цієї осені буде розширено випуском щоденної підсумкової інформаційної програми «События дня» о 22:00 , ведучими якої стануть Олег Панюта та Ольга Грицик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY