«Україна» запускає щоденні підсумкові новини «События дня»

«Україна» запускає щоденні підсумкові новини «События дня»

30 Серпня 2013
8704
30 Серпня 2013
10:03

«Україна» запускає щоденні підсумкові новини «События дня»

8704
Олег Панюта та Ольга Грицик аналізуватимуть події, що минули, та прогнозуватимуть завтрашній день
«Україна» запускає щоденні підсумкові новини «События дня»
«Україна» запускає щоденні підсумкові новини «События дня»

Телеканал «Україна» в новому осінньому телесезоні запускає щоденний підсумковий випуск новин «События дня», який виходитиме з понеділка по п'ятницю о 22:00 хронометражем 30 хвилин. Ведучими нової інформаційної програми стануть колишні ведучі новин каналу «Інтер» Олег Панюта та Ольга Грицик. Про це повідомив директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Ігор Золотаревський на презентації нового сезону 29 серпня.

 

Це не будуть новини в чистому вигляді, пообіцяв пан Золотаревський. «Це буде проект, який розкаже, чому відбулися події, які сталися цього дня, що, скоріш за все, може відбутися завтра, чому ті люди, які стали ньюзмейкерами цього дня зробили те, що вони зробили. Це буде проект, який пожартує над ними, дозволить собі певну частку сарказму, який вас розважить перед сном, який не буде вас вантажити чорнухою та важкими думками», - розповів керівник новин.

 

Над «безпрецедентним запуском», зі слів пана Золотаревського, працюють «найкращі уми» департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

«События дня» стартують в ефірі через місяць - із жовтня.

 

У програмі подаватиметься аналіз подій, наголосив у коментарі «Детектор медіа» ведучий Олег Панюта. «Говорити про те, як це може вплинути на ваше життя, на моє життя, як це може змінити життя країни чи світу завтра можуть ті люди, які дотичні до тих чи інших подій. Наше завдання - давати можливість коментувати або аналізувати події тим людям, які можуть абсолютно чесно і відверто говорити про ці події. Тобто учасникам подій. А з іншого боку, тим людям, яким я, ви можуть довіряти, які дозволять за допомогою своєї позиції, свого аналізу або змінити, або закріпити точку зору», - розповів пан Панюта.

 

У «Событиях дня» використовуватимуть прямі включення, включення скайпом, репортажі з місця подій у реальному часі, також будуть гості в студії, інтерв'ю з першими особами у форматі підсумовуючої бесіди, зазначив пан Панюта. «Ми не маємо схеми, ми маємо бажання використовувати якомога ширший інструмент засобів, якими ми, телевізійники, володіємо. Це може бути репортаж, може бути розширений сюжет», - розповів він про верстку.

 

При цьому на «Україні» продовжать виходити щоденні випуски новин «События» о 7:00, 7:30, 8:00, 8:30, 9:00, 17:00, 19:00 з понеділка по п'ятницю та о 7:00 і 19:00 у суботу, а також тижневик «События недели» о 19:00 у неділю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду