Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв

Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв

27 Серпня 2013
14155
27 Серпня 2013
12:04

Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв

14155
Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв
Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв

До жіночої команди ведучих ТСН приєднався чоловік - з 27 серпня ранкові випуски ТСН на каналі «1+1» веде новий ведучий Єгор Гордєєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Єгор Гордєєв замінив у ефірі Марину Леончук, яка сьогодні дебютувала як співведуча «Сніданку з 1+1» у парі з Анатолієм Анатолічем. Новий телеведучий буде вести випуски ТСН.Ранок з 7.00 до 9.00 щопівгодини, чергуючи ефіри через тиждень з Марічкою Падалко.

 

Раніше Єгор Гордєєв був ведучим соціально-політичного ток-шоу «Київський форум» на  КДР ТРК,  а також працював на російському телеканалі «Дождь».

 

«Мене завжди цікавили новини та якісна журналістика. Долучитися до команди ТСН, стати частиною найпотужнішого бренду новин в Україні - це завжди було моєю мрією. Стилістика ТСН мені дуже близька, а думка про те, що це новини, які дивляться чи не найбільше людей у країні, примушує тримати себе в тонусі та постійно розвиватися», - розказав телеведучий.

 

Єгор Гордєєв зазначив, що саме ранкові випуски ТСН та робота разом з командою ранкового шоу «Сніданок з 1+1» видається йому найбільш цікавою та близькою, адже до цього він розробляв для телеканалу ТВі ранкове мовлення.

 

Телеведучий закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Т.Шевченка, а також вивчав режисуру телебачення в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.Карпенка-Карого.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», оновлене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» стартувало на каналі  19 серпня.  У парі з телеведучим Анатолієм Анатолічем працюватиме Марина Леончук, разом з Русланом Сенічкіним - актриса Людмила Барбір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду