detector.media
27.08.2013 12:04
Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв
Новим ведучим ранкового випуску ТСН став Єгор Гордєєв

До жіночої команди ведучих ТСН приєднався чоловік - з 27 серпня ранкові випуски ТСН на каналі «1+1» веде новий ведучий Єгор Гордєєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Єгор Гордєєв замінив у ефірі Марину Леончук, яка сьогодні дебютувала як співведуча «Сніданку з 1+1» у парі з Анатолієм Анатолічем. Новий телеведучий буде вести випуски ТСН.Ранок з 7.00 до 9.00 щопівгодини, чергуючи ефіри через тиждень з Марічкою Падалко.

 

Раніше Єгор Гордєєв був ведучим соціально-політичного ток-шоу «Київський форум» на  КДР ТРК,  а також працював на російському телеканалі «Дождь».

 

«Мене завжди цікавили новини та якісна журналістика. Долучитися до команди ТСН, стати частиною найпотужнішого бренду новин в Україні - це завжди було моєю мрією. Стилістика ТСН мені дуже близька, а думка про те, що це новини, які дивляться чи не найбільше людей у країні, примушує тримати себе в тонусі та постійно розвиватися», - розказав телеведучий.

 

Єгор Гордєєв зазначив, що саме ранкові випуски ТСН та робота разом з командою ранкового шоу «Сніданок з 1+1» видається йому найбільш цікавою та близькою, адже до цього він розробляв для телеканалу ТВі ранкове мовлення.

 

Телеведучий закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Т.Шевченка, а також вивчав режисуру телебачення в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.Карпенка-Карого.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», оновлене ранкове шоу «Сніданок з 1+1» стартувало на каналі  19 серпня.  У парі з телеведучим Анатолієм Анатолічем працюватиме Марина Леончук, разом з Русланом Сенічкіним - актриса Людмила Барбір.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY