«Сніданок з 1+1» разом з Сенічкіним вестиме актриса

«Сніданок з 1+1» разом з Сенічкіним вестиме актриса

16 Серпня 2013
7694
16 Серпня 2013
16:45

«Сніданок з 1+1» разом з Сенічкіним вестиме актриса

7694
«Сніданок з 1+1» разом з Сенічкіним вестиме актриса
«Сніданок з 1+1» разом з Сенічкіним вестиме актриса

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» разом з Русланом Сенічкіним вестиме актриса Людмила Барбір. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Таке рішення було прийняте на основі голосування глядачів на сайті каналу.

 

«Ми з Людмилою дуже схожі, і це дає натхнення в роботі. Сподіваюсь, ми станемо відлунням одне одного в ефірі, а всі передумови для цього є. Навіть наші імена - Руслан і Людмила - обіцяють нову казкову історію. Дякую глядачам за такий вибір! Сподіваюся, наша пара зробить ваш ранок ще більш яскравим та веселим», - каже Руслан Сенічкін.

 

Людмила Барбір переконана, що вона зможе поєднати роботу телеведучої «Сніданку з 1+1» з  акторською кар'єрою: «Здійснилася моя давня мрія - працювати в прямому ефірі на улюбленому каналі. Руслан багато жартує та імпровізує, тому, сподіваюсь, наша пара в ефірі буде позитивною і яскравою. А я готова вставати рано - контрастний душ і гаряча кава».

 

Нагадаємо, оновлений «Сніданок з 1+1» стартує  19 серпня.  Як повідомляла «Детектор медіа», у парі телеведучим Анатолієм Анатолічем працюватиме Марина Леончук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду