«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom

«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom

30 Травня 2013
21209
30 Травня 2013
10:36

«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom

21209
«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom
«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom

Із 1 червня відбудеться ребрендинг каналу «MTV Україна». Відтепер цей молодіжний музичний розважальний канал, що входить в Inter Media Group, буде називатися Zoom, повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

Концепція каналу не змінюється, він як і раніше орієнтований на молоду й активну глядацьку аудиторію. Цільова аудиторія телеканалу Zoom - люди віком 14-32 років, мешканці міст із населенням понад 50 тисяч осіб.

 

Замість контенту «MTV Україна» в сітці каналу Zoom - музика, новини світового та вітчизняного шоу-бізнесу, програми про зірок і різні розважальні шоу (як закупного, так і власного виробництва).

 

Рекламний слоган Zoom - «Будь ближче!».

 

Зі слів керівника нішевих каналів Inter Media Group Сергія Дем'янчука, бренд MTV на сьогодні більше не працює в Україні. «Для представників мого покоління бренд MTV багато років був знаковим явищем в молодіжній субкультурі. Але роки йдуть, міняються глядацькі уподобання, музичні й телевізійні тренди. І ми змушені констатувати, що на сьогоднішній день бренд МТV більше не працює в нашій країні. Рівно, як і в Росії з 1 червня канал MTV Russia припиняє своє існування», - каже він.

 

Проте телеканал, орієнтований на молоду аудиторію, що займає проактивну життєву позицію, дуже потрібен, вважають у групі «Інтер». «Тепер це телеканалу Zoom, який ми маємо намір активно розвивати, купуючи якісний контент від найкращих світових телевиробників і нарощуючи обсяг програм власного виробництва. Українським глядачам, з одного боку, і вітчизняному рекламному ринку, з іншого, потрібен власний сильний музичний телебренд. Упевнений, що в каналу Zoom є всі шанси зайняти цю нішу, ставши ближчим і зрозумілішим нашій аудиторії», - додав пан Дем'янчук.

 

Музичний супутниковий телеканал «MTV Україна» розпочав мовлення 24 серпня 2007 року. У жовтні 2009 року його придбала Inter Media Group. Наприкінці 2012 року голова правління групи «Інтер» Ярослав Порохняк в інтерв'ю «Детектор медіа» сказав, що група продовжила контракт на використання бренду і контенту MTV.

 

У Росії замість MTV Russia 1 червня вийде розважальний канал «Пятница».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21209
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ganko
3879 дн. тому
ніколи не натрапляю на зумі ні на що, крім дешевих серіалів. дуже "якіний контент". шо інтер фуфло, шо все, до чого вони торкаються. у всьому світі mtv актуальний, в одних тільки наших "прогресивних країнах" уркаїна+рашка він застарів. що тут додати.
Arkebuza
3966 дн. тому
Очень не люблю большое количество рекламы,понимаю что каналу она нужна,но...смотреть точно не буду..
фіваолдж
3973 дн. тому
мені більше подобається м1 !
ТелеГлядач
3982 дн. тому
Как только группа "Интера" купила MTV, он сразу же начал идти ко дну... Такое развитие событий можно было предугадать....
Медіаексперт
3982 дн. тому
"У Росії замість MTV Russia 1 червня вийде розважальний канал «Пятница»" - Було б дивно, якби наші мавпи не побігли б услід за "русским миром".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду