U.A. Inter Media Group офіційно оголосила про придбання «MTV Україна»

6 Жовтня 2009
16340
6 Жовтня 2009
12:58

U.A. Inter Media Group офіційно оголосила про придбання «MTV Україна»

16340
U.A. Inter Media Group офіційно оголосила про придбання «MTV Україна»

Компанія U.A. Inter Media Group завершила угоду з придбання ТОВ «Музичне телебачення»  (телеканал «MTV Україна»). Про це вона повідомила офіційним прес-релізом.

 

За словами власника компанії Валерія Хорошковського, група має намір активно розвивати канал та збільшувати частку його аудиторії. У подальших планах - поглиблення співпрацї з просування в Україні інших каналів Viacom International, якій належить бренд MTV.

 

Нагадаємо, у вересні Антимонопольний комітет України дозволив U.A. Inter Media Group Limited (Нікосія, Кіпр) придбати понад 50% кіпрської компанії Flaner Ventures Limited, яка є власником засновника «MTV Україна».

 

Підчас чату з читачами «Детектор медіа» власник музичного каналу О-ТV Олександр Бригинець припустив, що група «Інтер» придбала «MTV Україна», бо незадоволена своїм власним музичним каналом Enter-music.

 

За інформацією ТК, представники Horizon Capital - попереднього власника «MTV Україна» - просили за нього близько $15 млн. Проте кінцева сума угоди набагато нижча.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16340
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хочуспать
5286 дн. тому
Чего сгноить? пока что нишевые каналы группы интер только растут. никто особенно не гниет. Это хорайзон не знали что с этим мтв делать по большому счету.
Алегарф
5287 дн. тому
Нормальная сумма за право сгноить MTV, я считаю : ) Ну, или переформатировать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду