detector.media
30.05.2013 10:36
«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom
«MTV Україна» переформатовується на канал Zoom

Із 1 червня відбудеться ребрендинг каналу «MTV Україна». Відтепер цей молодіжний музичний розважальний канал, що входить в Inter Media Group, буде називатися Zoom, повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

Концепція каналу не змінюється, він як і раніше орієнтований на молоду й активну глядацьку аудиторію. Цільова аудиторія телеканалу Zoom - люди віком 14-32 років, мешканці міст із населенням понад 50 тисяч осіб.

 

Замість контенту «MTV Україна» в сітці каналу Zoom - музика, новини світового та вітчизняного шоу-бізнесу, програми про зірок і різні розважальні шоу (як закупного, так і власного виробництва).

 

Рекламний слоган Zoom - «Будь ближче!».

 

Зі слів керівника нішевих каналів Inter Media Group Сергія Дем'янчука, бренд MTV на сьогодні більше не працює в Україні. «Для представників мого покоління бренд MTV багато років був знаковим явищем в молодіжній субкультурі. Але роки йдуть, міняються глядацькі уподобання, музичні й телевізійні тренди. І ми змушені констатувати, що на сьогоднішній день бренд МТV більше не працює в нашій країні. Рівно, як і в Росії з 1 червня канал MTV Russia припиняє своє існування», - каже він.

 

Проте телеканал, орієнтований на молоду аудиторію, що займає проактивну життєву позицію, дуже потрібен, вважають у групі «Інтер». «Тепер це телеканалу Zoom, який ми маємо намір активно розвивати, купуючи якісний контент від найкращих світових телевиробників і нарощуючи обсяг програм власного виробництва. Українським глядачам, з одного боку, і вітчизняному рекламному ринку, з іншого, потрібен власний сильний музичний телебренд. Упевнений, що в каналу Zoom є всі шанси зайняти цю нішу, ставши ближчим і зрозумілішим нашій аудиторії», - додав пан Дем'янчук.

 

Музичний супутниковий телеканал «MTV Україна» розпочав мовлення 24 серпня 2007 року. У жовтні 2009 року його придбала Inter Media Group. Наприкінці 2012 року голова правління групи «Інтер» Ярослав Порохняк в інтерв'ю «Детектор медіа» сказав, що група продовжила контракт на використання бренду і контенту MTV.

 

У Росії замість MTV Russia 1 червня вийде розважальний канал «Пятница».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY