«MTV Україна» розпочинає мовлення з 24 серпня

17 Серпня 2007
8192
17 Серпня 2007
15:57

«MTV Україна» розпочинає мовлення з 24 серпня

8192
«MTV Україна» розпочинає мовлення з 24 серпня

24 серпня розпочинає мовлення телеканал «MTV Україна». Нині у відкритому доступі є лише MTV Europe на частоті 10759H (європейський промінь), але найближчим часом канал буде змінений на «MTV Україна».

 

Генеральний директор «MTV Україна» Євген Ступка зазначив, що з 24 серпня канал розпочне мовлення у тестовому режимі. «Все кто направит свои тарелки  на спутник Амус 2, а также абоненты кабельных операторов распростаняющих этот сигнал, смогут с 24 числа этого месяца смотреть MTV Україна, но пока в тестовом режиме.  Полноценное вещание “MTV Україна” начнется с 3 сентября», – розповів Евген Ступка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду