Кагаловський вважає, що Княжицький намагається приховати власні фінансові зловживання на ТВі

25 Квітня 2013
6601
25 Квітня 2013
10:06

Кагаловський вважає, що Княжицький намагається приховати власні фінансові зловживання на ТВі

6601
Кагаловський вважає, що Княжицький намагається приховати власні фінансові зловживання на ТВі

Колишній власник каналу ТВі Костянтин Кагаловський вважає, що колишній генеральний директор ТВі, а нині народний депутат Микола Княжицький «зацікавлений у тому, щоб отримати контроль над каналом, щоб приховати власні фінансові зловживання на ТВі, які періодично спливали». Про це він сказав в інтерв'ю газеті «КоммерсантЪ-Украина» у відповідь на запитання, чому пан Княжицький підтримує нового інвестора Олександра Альтмана.

 

«Напевно, Микола Княжицький теж підсуєтився. З моєї руки він годувався багато років, але, схоже, все змінюється. Мені здається, що він зацікавлений у тому, щоб отримати контроль над каналом, щоб приховати власні фінансові зловживання на ТВi, які періодично спливали. Я вже не кажу про його невисокі якості як менеджера. Зараз мені телефонують багато людей і кажуть щось на кшталт "ми ж тебе давно попереджали про Княжицького, а ти не вірив". Якби я раніше знав про його зловживання достеменно, звичайно, я б цього не допустив. Але, хоча про Миколу Княжицького було багато чуток, і його навіть хотів звільнити мій колишній партнер по ТВi Володимир Гусинський, я його захищав», - сказав пан Кагаловський.

 

Відповідаючи на запитання про те, що нібито саме пан Кагаловський переконав опозицію включити пана Книжицького до списку, він сказав: «Я був не проти того, щоб він став депутатом. Навіть терпів те, що перед виборами він розкручував себе на каналі. Але завжди говорив Княжицькому, що тільки за особисті й професійні якості його в списки ніхто б не включив».

 

На уточнююче запитання, що ж пан Княжицький усе-таки потрапив до списку опозиції, пан Кагаловський відповів: «Тому, що я знаю Княжицького вже багато років».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також ішлося, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

Тим часом Микола Княжицький виступив на підтримку нового інвестора і менеджменту й наполягає на легітимності змін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду