Вихід новин на ТВі під загрозою

23 Квітня 2013
7633
23 Квітня 2013
18:53

Вихід новин на ТВі під загрозою

7633
Журналісти відмовилися підписувати редакційну угоду з новим інвестором
Вихід новин на ТВі під загрозою

Існує велика вірогідність того, що основний випуск новин «Сьогодні» на телеканалі ТВі сьогодні, 23 квітня, не вийде в ефір. Про це «Детектор медіа» повідомила журналіст каналу Анастасія Станко.

 

«Журналісти і випускові не готували сюжетів. Я на 90% впевнена, що новини сьогодні не вийдуть», - сказала вона.

 

За її словами, наразі триває зустріч журналістів з власником каналу  Костянтином Кагаловським у ньюзрумі.

 

Зустріч з Олександром Альтманом, який називає себе інвестором ТВі, вже закінчилася, але він ще знаходиться на каналі. Новий інвестор пропонував журналістам підписати редакційну угоду з ним, а також з паном Кагаловським, яку мають підготувати протягом 10 днів. Але журналісти відмовилися.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7633
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3992 дн. тому
Не делали сюжеты - уволить за прогул!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду