Журналістам ТВі офіційно не оголошували про призначення нового керівництва

23 Квітня 2013
6779
23 Квітня 2013
12:10

Журналістам ТВі офіційно не оголошували про призначення нового керівництва

6779
Журналістам ТВі офіційно не оголошували про призначення нового керівництва

Інвестора ТВі Костянтина Кагаловського не пускають на канал. Про це «Детектор медіа» повідомив президент ТВі Віталій Портников, посилаючись на свою розмову з паном Кагаловським.

 

При цьому, за інформацією журналістів ТВі, учора пан Кагаловський був на каналі до опівночі.

 

Самим журналістам про зміни керівництва і власників офіційно поки що не повідомляли. «Ми самі не розуміємо, що відбувається, ми про все дізналися з новини на сайті, - розповіла «Детектор медіа» журналіст ТВі Анастасія Станко. - Наталя Йосипівна Катеринчук сказала нам, що відбувається рейдерська атака. А Артем Шевченко сказав, що Наталя Йосипівна не хоче миритися з тим, що її змінили, і сказав читати реліз на сайті».

 

За словами пані Станко, охоронці офісу ТВі тримають двері замкненими, також в офісі перебувають незнайомі люди, які не представляються. Журналістів не пускають на другий поверх, де розташовані кабінети керівництва.

 

За словами Віталія Портникова, журналісти офіційно про все дізнаються на зборах, які призначено на 17:00.

 

Зв'язатися з Артемом Шевченком «Детектор медіа» досі не вдалося - він не відповідає на дзвінки.

 

Нагадаємо, 23 квітня, о 10.39 на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6779
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Критику
3992 дн. тому
Княжицкий хотел убрать Катеринчук, Шевченко- его марионетка,Портников -понятно.Грязные малчики. Гнать самозванца Шевченко надо.
критику
3992 дн. тому
не он один!Княжицкий, Портников и Шевченко, это одна шайка-лейка псевдоправдолюбцев, которые саранчой прыгают с канала на канал!СТБ, ТОНИС и теперь ТВі
Критик
3993 дн. тому
Шевченко всех обскакал.Втихую. Партизански подсидел .Правдолюб,блин. Понятно, кому отошел канал.Бабло победило.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду