Кагаловського пустили на ТВі. Він зустрівся з колективом

23 Квітня 2013
6006
23 Квітня 2013
18:33

Кагаловського пустили на ТВі. Він зустрівся з колективом

6006
Кагаловського пустили на ТВі. Він зустрівся з колективом

Костянтина Кагаловського впустили на ТВі і він проводить зустріч з колективом. Про це «Детектор медіа» розказав ведучий та журналіст Мустафа Найєм.

 

За його словами, вже завершилась зустріч журналістів з Олександром Альтманом та Артемом Шевченком, які називають себе новим інвестором та керівником каналу.

 

«Зустріч з Альтманом та Шевченком відбулась у ньюзрумі. Пан Альтман, який називає себе новим інвестором, відмовився назвати кінцевих власників каналу», - сказав пан Найєм.

 

Жодних документів він не пред'являв.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», Мустафа Найєм запросив взяти участь у своєму проекті «Про головне» Костянтина Кагаловського, Олександра Альтмана, Артема Шевченка та Наталію Катеринчук.

 

 За його словами наразі усі вони погодились.

 

«Артем Шевченко пообіцяв, що вони усі потраплять на канал», - сказав пан Найєм.

 

Наталію Катеринчук, за його словами, поки на канал не пускають.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6006
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анатолий
4018 дн. тому
"всем" ? - отвечай за себя, а не всех
LybovnicaAltmana
4018 дн. тому
podkin` cash`a v budget, bro, budut pokazuvat krutue filmu megdu true news)
ДимОК
4018 дн. тому
Да всем плевать. Никто не будет защищать канал, который показывает одни телемагазины и порнуху с КлубНичками
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду