Кагаловський заявляє, що пропозицій про продаж ТВі не отримував і оцінює вартість каналу у $ 37 млн

23 Квітня 2013
5166
23 Квітня 2013
16:58

Кагаловський заявляє, що пропозицій про продаж ТВі не отримував і оцінює вартість каналу у $ 37 млн

5166
Кагаловський заявляє, що пропозицій про продаж ТВі не отримував  і оцінює вартість каналу у $ 37 млн

Бізнесмен Костянтин Кагаловський запевняє, що за останній рік він ні з ким не вів жодних переговорів щодо продажі ТВі і відповідно жодних цифр щодо можливої вартості каналу не фігурувало. Про це він сказав на прес-конференції 23 квітня.

 

«На якомусь етапі з'являються різні люди-посередники. Але серед них не було нікого, кого б я сприйняв усерйоз», - сказав пан Кагаловський.

 

На його думку, збитковий канал, яким є ТВі, може придбати лише той інвестор, який захоче його закрити або зробити музичним, інших інтересів не може бути.

 

«Яка це сума, я не знаю. Але це в районі 37 мільйонів доларів. Але - це ж не ринкова вартість. Насправді, коли є один покупець, тоді це не ринкова вартість», - впевнений пан Кагаловський.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

За інформацією різних джерел «Детектор медіа», Олександр Альтман не буде кінцевим власником ТВі. Він виступає проміжною ланкою в схемі зміни власності. Після ще кількох юридичних кроків контроль над каналом матиме перший віце-прем'єр Сергій Арбузов в інтересах бізнесово-політичної групи «Сім'я».

 

Публічний конфлікт довкола зміни власників каналу і заяви Костянтина Кагаловського про рейдерське захоплення зумовлені тим, що сторони не домовилися про остаточну ціну каналу, яка варіювалася від $ 12 млн до $ 120 млн. Джерела стверджують, що частину цих коштів пан Кагаловський уже отримав.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду