detector.media
23.04.2013 16:58
Кагаловський заявляє, що пропозицій про продаж ТВі не отримував і оцінює вартість каналу у $ 37 млн
Кагаловський заявляє, що пропозицій про продаж ТВі не отримував  і оцінює вартість каналу у $ 37 млн

Бізнесмен Костянтин Кагаловський запевняє, що за останній рік він ні з ким не вів жодних переговорів щодо продажі ТВі і відповідно жодних цифр щодо можливої вартості каналу не фігурувало. Про це він сказав на прес-конференції 23 квітня.

 

«На якомусь етапі з'являються різні люди-посередники. Але серед них не було нікого, кого б я сприйняв усерйоз», - сказав пан Кагаловський.

 

На його думку, збитковий канал, яким є ТВі, може придбати лише той інвестор, який захоче його закрити або зробити музичним, інших інтересів не може бути.

 

«Яка це сума, я не знаю. Але це в районі 37 мільйонів доларів. Але - це ж не ринкова вартість. Насправді, коли є один покупець, тоді це не ринкова вартість», - впевнений пан Кагаловський.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

За інформацією різних джерел «Детектор медіа», Олександр Альтман не буде кінцевим власником ТВі. Він виступає проміжною ланкою в схемі зміни власності. Після ще кількох юридичних кроків контроль над каналом матиме перший віце-прем'єр Сергій Арбузов в інтересах бізнесово-політичної групи «Сім'я».

 

Публічний конфлікт довкола зміни власників каналу і заяви Костянтина Кагаловського про рейдерське захоплення зумовлені тим, що сторони не домовилися про остаточну ціну каналу, яка варіювалася від $ 12 млн до $ 120 млн. Джерела стверджують, що частину цих коштів пан Кагаловський уже отримав.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY