Катеринчук і народних депутатів із сутичками пустили на ТВі (ОНОВЛЕНО)

23 Квітня 2013
7159
23 Квітня 2013
13:33

Катеринчук і народних депутатів із сутичками пустили на ТВі (ОНОВЛЕНО)

7159
Катеринчук і народних депутатів із сутичками пустили на ТВі (ОНОВЛЕНО)

Артем Шевченко, якого 23 квітня було оголошено новим генеральним директором ТВі, зустрівся з попереднім керівником ТВі Наталією Катеринчук і провів її до офісу ТВі. Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа».

 

Також до офісу ТВі пропустили народних депутатів Віктора Чумака й Оксану Продан з УДАРу. Журналістів різних ЗМІ, які висвітлюють конфлікт на ТВі, а також співробітників ТВі не пускають на другий поверх офісу, де розташовані кабінети керівництва.

 

Під час проходження пані Катеричнук і народних депутатів до офісу сталася сутичка, охоронці штовхнули пані Катеричнук, і вона впала, повідомляє кореспондент ТК.

 

Нагадаємо, що раніше Наталію Катеринчук із міліцією не пускали до будівлі каналу.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності. Як вона заявила «Детектор медіа», «невідомі особи зламали електронну скриньку прес-служби телеканалу ТВі і розіслали повідомлення про зміну власника і керівника каналу».

 

Журналістам про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і наразі не розуміють, що відбувається на каналі.

 

Тим часом власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду