Результати дослідження інтернет-аудиторії GfK Ukraine

17 Грудня 2008
57939
17 Грудня 2008
14:23

Результати дослідження інтернет-аудиторії GfK Ukraine

57939
Дослідження проведене 17 липня – 1 вересня 2008 року.
Результати дослідження інтернет-аудиторії GfK Ukraine
Українська асоціація інтернет-реклами оприлюднила результати установчого дослідження користувачів мережі інтернет, проведеного 17 липня – 1 вересня 2008 року компанією GfK Ukraine. Нагадаємо, що влітку УАІР провела тендер на вимірювання інтернет-аудиторії. Перемогу здобули компанії GfK Ukraine та Gemius Ukraine. Перша займається офлайновими дослідженнями, друга – онлайновими. Результати Gemius Ukraine будуть оприлюднені наступного тижня.
 
Установче дослідження GfK Ukraine проводитиметься 4 рази на рік. Генеральну сукупність становлять мешканці міст із населенням понад 50 тисяч, віком 14-65 років. Вибірка – 3 тисячі осіб. Дослідження проводиться методом інтерв’ю на дому респондента за стандартною анкетою.
 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
GFK Ukraine
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
57939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду