Дослідження: головні джерела ділової інформації - liga.net, «Корреспондент», «Інтер» і «Ділові факти» на ICTV

24 Лютого 2010
7468
24 Лютого 2010
18:48

Дослідження: головні джерела ділової інформації - liga.net, «Корреспондент», «Інтер» і «Ділові факти» на ICTV

7468
Дослідження: головні джерела ділової інформації - liga.net, «Корреспондент», «Інтер» і «Ділові факти» на ICTV

Бренд-консалтингова компанія «Слідопит» на замовлення комунікаційної ESGroup провела дослідження на тему: «Аудиторія ділових ЗМІ: портрет, мотиви й очікування споживача економічної інформації».

 

За словами Вадима Пустотіна, директора бренд-консалтингової компанії «Слідопит», у рамках проекту вивчалися 3 цільові групи: керівники, середній менеджмент, рядові фахівці.

 

Дослідження показало, що інтернет є основним постачальником ділової інформації як в цілому для офісних працівників (63%), так і для кожної з цільових груп окремо (керівники - 67%, середній менеджмент -59%, рядові фахівці - 64%).

 

Роль преси як джерела ділової інформації зменшилася, але в цілому є досить високою - вона посіла загальне друге місце за важливістю як джерело ділової інформації після інтернету.

 

Телебачення відіграє сьогодні або середню, або незначну роль як джерело ділової інформації.

 

Радіо сприймається як винятково розважальне медіа, яке використовується тільки в салоні автомобіля.

 

Серед інтернет-ресурсів як джерел ділової інформації переміг liga.net. Серед друкованих видань - «Корреспондент». Серед телеканалів - «Інтер», а серед телепрограм ділової спрямованості - «Ділові факти» на ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7468
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я фигею, дорогая редакция
5184 дн. тому
Тихо плачу, вы видели этого "Следопыта"?. Вы знаете чем он занимается? Охринительное маркетинговое исследование провели, создатели "алюминевыз банок как упаковки". Посмотрите их послужной список - ну очень авторитетная компания! Интересно, как Каплуненко собирается использовать этот бред и кто поверит этому разводу? Мы рыдали... Особенно от "Деловых фактов"
yuppl
5184 дн. тому
а це дослідження мабуть було проведено, аби мотивувати перед новими замовниками есг, чому всі сюжети у ділових фактах на місяць вперед викуплені і показати які есг круті іі підняти ціну для старих.
Офигеваю...
5184 дн. тому
Корреспондент - деловое издание? Ну да, ну да... А "Жизнь" - финансовый вестник... Кстати, а какие вообще издания участвовали в этом "соревновании" с непонятными правилами и неизвестными участниками?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду