Дмитро Скідан залишив канал Кропачова

Дмитро Скідан залишив канал Кропачова

9 Серпня 2024
1334
9 Серпня 2024
17:22

Дмитро Скідан залишив канал Кропачова

1334
Попри арешт власника канал продовжує роботу і планує залучати нову команду. Оновлено коментарем Дмитра Скідана.
Дмитро Скідан залишив канал Кропачова
Дмитро Скідан залишив канал Кропачова

Технічний директор  медіапроєкту Ukraine World News і телеканалу «Так TV» Дмитро Скідан завершив співпрацю зі згаданими проєктами. Про це  йдеться у повідомленні каналу.

Згадані проєкти належать бізнесмену Віталію Кропачову, який зараз перебуває під арештом.

Як  ідеться в повідомленні каналу, сторони вважають, що задачі, які були визначені на етапі запуску медіапроєкту, виконані в повному обсязі.

«Найтемніші ночі завжди перед світанком. Так було й із запуском медіапроєкту Ukraine World News і телеканалу ТАК TV. Листопад, грудень 2022 року. Київ без світла та під обстрілами. В офісі відсутнє світло, опалення та інтернет. Студія нагадує будівельний майданчик. І за два місяці ми вже в ефірі. Про те, як це вдалося, думаю, Дмитро точно колись напише книжку — як він будував телеканал під час війни. Ми вдячні Дмитру Скідану за плідну співпрацю та професійне ставлення до задач і викликів. Наразі визначена на старті мета досягнута. І ми, і Дмитро рухаємося далі», — сказала генеральна продюсерка медіапроєкту Ольга Гіржева.

Також у повідомленні компанії йдеться, що Ukraine World News і телеканал «Так TV» продовжують працювати та розвиватися: «Вже зовсім скоро до команди долучаться нові спеціалісти. На момент написання цього пресрелізу вони презентували драфт нової стратегії технічного розвитку медіа та продовжують працювати над її повною версією».

Дмитро Скідан у коментарі «Детектор  медіа» розказав, що він вийшов з проєкту разом з директоркою ТОВ «Ера продакшн» та «Корона Санрайз», яка володіє цифровою ліцензією каналу, Тетяною Дємєнєвою: «Сьогодні фактично наш останній робочий день. Ми з інвестором виконали взаємні обов’язки та завершили співпрацю. Далі керувати активами буде нова команда. Вдячні інвестору за довіру та колективу за роботу».

Нагадаємо, у травні Державне бюро розслідувань і Національна поліція затримали бізнесмена Віталія Кропачова. Йому висунули підозру й інкримінують заподіяння державі 2 млрд гривень збитків на махінаціях у вугільній сфері через ТОВ «Краснолиманське», що входить до групи компаній ТОВ «Укрдонінвест». Згадані компанії арештовані, а також під арештом опинився і медійний бізнес Віталія Кропачова. Адже він розвиває свій медіапроєкт Ukraine World News (канал, портал, сторінки в соціальних мережах). Також бізнесмену належить київський цифровий провайдер «Ера продакшн».

Віталій Кропачов володіє газовим, вугільним, машинобудівним та іншими бізнесами. З 2019 року він зацікавився медіа. У цей же рік він придбав канал «Так TV» у співвласника «Коледжу преси та телебачення» Гліба Головченка. А у 2022 році купив компанію «Ера продакшн» та ліцензію на цифрове мовлення 4-го каналу за посередництвом медіаменеджера та  власника радіостанцій «П’ятниця» та «Авторадіо» Дениса Козлітіна. Віталій Кропачов хотів запустити канал під брендом Ukraine World News і на початку цього року подав відповідні документи до регулятора.

Детальніше про те, що відбувається з каналом Віталія Кропачова, — у матеріалі «Детектора медіа».

На фото Дмитро Скідан 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1334
Читайте також
17.05.2024 17:14
Мар'яна Зінченко
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 180
26.06.2023 17:07
Юлія Лавришин
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду