Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка

Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка

22 Серпня 2019
2292
22 Серпня 2019
18:42

Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка

2292
Вугільний бізнесмен з Тореза Віталій Кропачов став новим кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Так ТВ центр плюс», яке у квітні 2019 року отримало ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Так TV».
Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка
Віталій Кропачов купив одну з телекомпаній Гліба Головченка

Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла 22 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Питання розглядали з голосу, його вніс до порядку денного член Нацради Олег Черниш.

За словами Олега Черниша, компанія переїхала з вулиці Даля в Миколаєві на вулицю Богдана Хмельницького в Києві, її власником замість Гліба Головченка стало ТОВ «Укрдонінвест медіа», а кінцевим бенефіарним власником і керівником замість Гліба Головченка став Віталій Кропачов.

У єдиному державному реєстрі станом на 22 серпня власником і кінцевим бенефіціаром ТОВ «Так ТВ центр плюс» зазначений Гліб Головченко, а керівником – Вікторія Веселовська.

Гліб Головченко – співвласник і директор приватного навчального закладу «Коледж преси та телебачення», у якого є власний ефірний телеканал «Так TV» і «Студентське радіо новин» (ліцензії на цифрове ефірне мовлення каналу та радіомовлення належать самому ТОВ «Коледж преси та телебачення»). Також Гліб Головченко був співвласником миколаївської телекомпанії ТОВ «Так ТВ+», на яку виокремив миколаївську частоту каналу «Так TV», а у 2011 році продав цю компанію з частотою телеканалу «2+2».

У квітні 2019 року нова компанія Гліба Головченка ТОВ «Так ТВ центр плюс» отримала ліцензію на супутникове мовлення з логотипом «Так TV».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2292
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду