Film.ua запускає кіноканал з українським кіно

Film.ua запускає кіноканал з українським кіно

18 Жовтня 2023
1191
18 Жовтня 2023
15:53

Film.ua запускає кіноканал з українським кіно

1191
Кіноканал ProКino транслюватиме сучасні українські фільми.
Film.ua запускає кіноканал з українським кіно
Film.ua запускає кіноканал з українським кіно

Film.ua Group запускає кіноканал ProКino, що показуватиме лише українські фільми. Про це йдеться у пресрелізі медіагрупи.

«ProКino  — домашній кінотеатр сучасних українських фільмів, що пропонує глядачеві справжній калейдоскоп найгучніших премʼєр. Комедії, історичні та психологічні драми, воєнні екшени, фентезі — на кіноканалі доступні до перегляду кінострічки на будь-який смак», — повідомляють у Film.ua.

Зокрема, до перегляду вже доступні: козацький трилер «Максим Оса: золото песиголовця», історичний трилер «Ціна правди», психологічна драма «Стрімголов», спортивна драма «Пульс», історична драма «Щедрик», психологічна драма «Гніздо горлиці», а також фестивальні хіти — чорна комедія «Я працюю на цвинтарі» та драма «Памфір». Ці стрічки раніше мали високі результати в національному кінопрокаті.

Одна з особливостей кіноканалу — трансляція кіноконтенту за принципом кінопоказів у кінотеатрах: щочетверга та щопʼятниці о 18:00 та 20:00 до перегляду будуть доступні премʼєри.

Окрім фільмів до перегляду будуть доступні саундтреки, трейлери українських картин, бекстейджі та making-of, вікторини, кіноогляди, звернення акторів та авторів до глядачів та багато іншого. Кіноканал ProКino доступний у мережах українських кабельних провайдерів та OTT-сервісів.

Нагадаємо, що 6 липня 2023 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила компанії ТОВ «ТРК «Корисне ТБ» змінити логотип телеканалу «Дача НD» на «Про кіно». ТОВ «ТРК «Корисне ТБ» входить у групу Film.ua.

Фото: Film.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1191
Читайте також
12.09.2023 09:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
13 931
10.08.2023 14:13
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 601
06.07.2023 14:57
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 185
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду