detector.media
18.10.2023 15:53
Film.ua запускає кіноканал з українським кіно
Film.ua запускає кіноканал з українським кіно
Кіноканал ProКino транслюватиме сучасні українські фільми.

Film.ua Group запускає кіноканал ProКino, що показуватиме лише українські фільми. Про це йдеться у пресрелізі медіагрупи.

«ProКino  — домашній кінотеатр сучасних українських фільмів, що пропонує глядачеві справжній калейдоскоп найгучніших премʼєр. Комедії, історичні та психологічні драми, воєнні екшени, фентезі — на кіноканалі доступні до перегляду кінострічки на будь-який смак», — повідомляють у Film.ua.

Зокрема, до перегляду вже доступні: козацький трилер «Максим Оса: золото песиголовця», історичний трилер «Ціна правди», психологічна драма «Стрімголов», спортивна драма «Пульс», історична драма «Щедрик», психологічна драма «Гніздо горлиці», а також фестивальні хіти — чорна комедія «Я працюю на цвинтарі» та драма «Памфір». Ці стрічки раніше мали високі результати в національному кінопрокаті.

Одна з особливостей кіноканалу — трансляція кіноконтенту за принципом кінопоказів у кінотеатрах: щочетверга та щопʼятниці о 18:00 та 20:00 до перегляду будуть доступні премʼєри.

Окрім фільмів до перегляду будуть доступні саундтреки, трейлери українських картин, бекстейджі та making-of, вікторини, кіноогляди, звернення акторів та авторів до глядачів та багато іншого. Кіноканал ProКino доступний у мережах українських кабельних провайдерів та OTT-сервісів.

Нагадаємо, що 6 липня 2023 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила компанії ТОВ «ТРК «Корисне ТБ» змінити логотип телеканалу «Дача НD» на «Про кіно». ТОВ «ТРК «Корисне ТБ» входить у групу Film.ua.

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY