Нацрада внесла до заборонених російський сервіс Tvigle

Нацрада внесла до заборонених російський сервіс Tvigle

27 Липня 2023
695
27 Липня 2023
12:35

Нацрада внесла до заборонених російський сервіс Tvigle

695
Щодо цього сервісу до регулятора звернувся Megogo.
Нацрада внесла до заборонених російський сервіс Tvigle
Нацрада внесла до заборонених російський сервіс Tvigle

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла до Переліку аудіовізуальних медіасервісів на замовлення та сервісів провайдерів аудіовізуальних сервісів держави-агресора російський сервіс Tvigle. Таке рішення регулятор ухвалив на своєму засіданні 27 липня.

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка, регулятор розглянув  звернення Megogo щодо внесення Tvigle до переліку сервісів агресора.

Компанія «ООО "Нью медиа продакшн"», яка є юридичною особою сервісу, зареєстрована в РФ. Контент платформи спрямований на територію держави-агресора, у її валюті здійснюється оплата. Також сервіс за замовчуванням використовує російську мову.

З огляду на це регулятор вніс сервіс до переліку. Доступ  до Tvigle буде обмежений на території України. Платіжні операції заборонені.

Нагадаємо, 6 липня 2023 року Нацрада внесла до Переліку аудіовізуальних медіасервісів на замовлення та сервісів провайдерів аудіовізуальних сервісів держави-агресора російський ОТТ-сервіс Ivi, який позиціонується як легальний онлайн-кінотеатр.

31 березня набув чинності Закон України «Про медіа», який Верховна Рада ухвалила 13 грудня 2022 року. Нацрада надала свої роз’яснення щодо вступу в дію закону «Про медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду