Starlight Media призначила нових керівників Digital та PayTV. Микола Фаєнгольд йде з медіагрупи

Starlight Media призначила нових керівників Digital та PayTV. Микола Фаєнгольд йде з медіагрупи

1 Листопада 2022
1492
1 Листопада 2022
15:30

Starlight Media призначила нових керівників Digital та PayTV. Микола Фаєнгольд йде з медіагрупи

1492
Микола Фаєнгольд, який керував напрямками Digital&Pay TV завершив роботу в Starlight Media та продовжить кар’єру за межами медіагрупи.
Starlight Media призначила нових керівників Digital та PayTV. Микола Фаєнгольд йде з медіагрупи
Starlight Media призначила нових керівників Digital та PayTV. Микола Фаєнгольд йде з медіагрупи

Starlight Media провела реорганізацію та виокремила в окремі підрозділи діджитал та Pay TV. Керівниками та операційними директорами напрямків призначені внутрішні кандидати  Світлана Могилевська та Віталій Сперкач. Водночас, Микола Фаєнгольд, який здійснював управління напрямками Digital&Pay TV завершив роботу в Starlight Media

Про це «Детектору медіа» повідомила пресслужба медіагрупи.

«Віталій Сперкач раніше керував відділом продажу прав на ретрансляцію і має багаторічний досвід роботи на ринку платного телебачення та взаємодії з провайдерами-партнерами медіагрупи. На вищому управлінському рівні, дивізіон підпорядковуватиметься фінансовому директору медіагрупи – Тарасу Шидлику»,  – повідомляє медіагрупа.

Віталій Сперкач

Операційною директоркою та виконувачкою обов’язків керівника Дивізіону Digital стала Світлана Могилевська, яка 10 років опікується технологічними рішеннями та інноваціями, що удосконалюють бізнес-процеси та продукти Starlight Media.

«Серед її досягнень як досвід автоматизації рекламних розміщень, так і успішні корпоративні та партнерські проекти інновацій. На вищому управлінському рівні, дивізіон підпорядковуватиметься головному операційному директору групи - Віталію Гусєву»,  – повідомляє медіагрупа.

Світлана Могилевська

Микола Фаєнгольд, який здійснював управління напрямками Digital&Pay TV завершив роботу в Starlight Media та продовжить кар’єрний розвиток за межами медіагрупи.

«Ми не зупиняємось і продовжуємо удосконалювати наші підходи, концентрувати кращі знання та ідеї, щоб знайти нові можливості для відновлення та якісного партнерства. Без сумнівів, Світлана та Віталій - професіонали з великим досвідом та експертизою, вони посилять нашу роботу новимими ідеями розвитку і незмінним піклуванням про наших користувачів та партнерів. Дякуємо Миколі за багаторічну співпрацю та бажаємо йому успіхів у нових професійних звершеннях», – каже Олександр Богуцький, СЕО Starlight Media.

У червні операційний директор StarLightMedia Віталій Гусєв повідомив, що медіагрупа скоротила не більше 15 % працівників, переважно тих, що працювали у продакшені. Втім джерела «ДМ» повідомляють, що зарплатня тих, хто лишився, теж скоротилась — у декого на 50–70 відсотків.

За даними «ДМ» зі StarLightMedia окрім Фаєнгольда, йде і директорка департаменту з монетизації контенту та продажу прав Наталія Геровська.

Про те, як зараз виживають українські медіагрупи читайте у матеріалі «І їх лишилось троє. Як виживають медіагрупи «Інтер», StarLightMedia і «1+1 media» під час війни».

Фото: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1492
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду