Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»

Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»

11 Жовтня 2022
1741
11 Жовтня 2022
15:34

Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»

1741
Перед його департаментом стоятимуть задачі розширення мережі та створення нових міжнародних каналів.
Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»
Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»

Директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіаплатформ медіагрупи Олександр Ремезовський займатиметься дистрибуцією каналів «1+1 медіа». Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у пресслужбі медіагрупи.

Олександр очолив новостворений Департамент міжнародної дистрибуції телеканалів «1+1 медіа». Команда департаменту має займатись розвитком мережі «1+1 медіа» та розширення дистрибуції телеканалів, зокрема 1+1 International, створення та розвиток нових міжнародних телеканалів.

«Одна з ключових характеристик 1+1 media — здатність оперативно реагувати на виклики, аналізувати їх і перетворювати на бізнес-напрями. Зараз той час, коли ми можемо захищати інформаційний фронт і поширювати наш контент не тільки всередині країни, але й робити так, щоб канали групи були максимально широко дистрибутовані у всьому цивілізованому  світі. Тож бажаю новоствореному департаменту на чолі з Олександром Ремезовським швидких успіхів і разючих результатів», – прокоментував структурні зміни Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 медіа».

Олександр сказав, що радий доєднатися до команди «1+1», і запевнив, що сподівається на досягнення «перших вагомих результатів вже у цьому році».

Олександр Ремезовський з 2010 року працює на Pay TV ринку, починав з позиції менеджера з розвитку бізнесу та дистрибуції Viasat Україна, згодом приєднався до команди «Медіа Групи Україна», очоливши дистрибуцію телеканалів холдингу  в Україні, а з 2017 року, з появою міжнародних телеканалів МГУ, почав відповідати також за їхню дистрибуцію. У 2020, зі створенням телеканалу «Україна 24», відповідав за його виведення на міжнародні ринки.

Нагадаємо, 11 липня український бізнесмен Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу.

«Медіа Група Україна» відмовилася на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинила діяльність онлайн-медіа МГУ. 21 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензії 15 компаній, які належать Ахметову. 

Зокрема, це канали: «Україна», НЛО.TV, «Донбас», «Індиго TV», «Україна 24» (ефірна та супутникова ліцензії), «Футбол 1», «Футбол 2», «Футбол 3» (супутникові ліцензії). 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду