detector.media
11.10.2022 15:34
Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»
Олександр Ремезовський з медіагрупи «Україна» перейшов у «1+1 медіа»
Перед його департаментом стоятимуть задачі розширення мережі та створення нових міжнародних каналів.

Директор департаменту дистрибуції платних каналів і медіаплатформ медіагрупи Олександр Ремезовський займатиметься дистрибуцією каналів «1+1 медіа». Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили у пресслужбі медіагрупи.

Олександр очолив новостворений Департамент міжнародної дистрибуції телеканалів «1+1 медіа». Команда департаменту має займатись розвитком мережі «1+1 медіа» та розширення дистрибуції телеканалів, зокрема 1+1 International, створення та розвиток нових міжнародних телеканалів.

«Одна з ключових характеристик 1+1 media — здатність оперативно реагувати на виклики, аналізувати їх і перетворювати на бізнес-напрями. Зараз той час, коли ми можемо захищати інформаційний фронт і поширювати наш контент не тільки всередині країни, але й робити так, щоб канали групи були максимально широко дистрибутовані у всьому цивілізованому  світі. Тож бажаю новоствореному департаменту на чолі з Олександром Ремезовським швидких успіхів і разючих результатів», – прокоментував структурні зміни Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 медіа».

Олександр сказав, що радий доєднатися до команди «1+1», і запевнив, що сподівається на досягнення «перших вагомих результатів вже у цьому році».

Олександр Ремезовський з 2010 року працює на Pay TV ринку, починав з позиції менеджера з розвитку бізнесу та дистрибуції Viasat Україна, згодом приєднався до команди «Медіа Групи Україна», очоливши дистрибуцію телеканалів холдингу  в Україні, а з 2017 року, з появою міжнародних телеканалів МГУ, почав відповідати також за їхню дистрибуцію. У 2020, зі створенням телеканалу «Україна 24», відповідав за його виведення на міжнародні ринки.

Нагадаємо, 11 липня український бізнесмен Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу.

«Медіа Група Україна» відмовилася на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинила діяльність онлайн-медіа МГУ. 21 липня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензії 15 компаній, які належать Ахметову. 

Зокрема, це канали: «Україна», НЛО.TV, «Донбас», «Індиго TV», «Україна 24» (ефірна та супутникова ліцензії), «Футбол 1», «Футбол 2», «Футбол 3» (супутникові ліцензії). 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY