detector.media
19.05.2022 11:40
«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»
«Русское радио» офіційно стало «Байрактаром»
Компанія переоформила усі свої ліцензії.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію компанії ТОВ «ТРО Русское радио Україна». Таке рішення регулятор ухвалив під час засідання 19 травня.

Радіостанція змінила логотип і відтепер називатиметься «Радіо Байрактар». Представники компанії не були присутні на засіданні і не розказали про основні зміни. Під цим логотипом радіостанція вже мовить на сайті радіогрупи.

Нагадаємо, 27 лютого група радіостанцій TAVR Media відмовилась від «Русского радио Україна». Пресслужба групи повідомляла, що в компанії «ще з 2014 року чудово розуміли і відчували свої репутаційні втрати», але вирішили тоді зберегти назву «Русское радио Украина». Своє тодішнє рішення вони пояснювали так: «це був спосіб донесення до людей звичними для них каналами мовлення тієї інформації, що має проукраїнську позицію та державницьке значення». Менеджмент компанії мав на увазі насамперед аудиторію, яка слухала радіостанцію у південних і східних областях, а також на тимчасово окупованих територіях.

«Сьогодні мости спалені. Після завершення марафону в ефірі звучатиме нова радіостанція», — оголосила TAVR Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY