Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело

Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело

19 Лютого 2022
4123
19 Лютого 2022
09:18

Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело

4123
Засновник медіа Антон Онуфрієнко відмовився від коментарів з приводу зміни власника.
Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело
Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело

Видання про міську культуру «БЖ» придбала торгово-промислова група Fozzy Group. Про це повідомляє джерело «Детектора медіа». За його даними, компанія вже є власником медіа, але інформацію про зміну власників вирішили не оприлюднювати.

Один із засновників видання «БЖ» Антон Онуфрієнко спочатку погодився надати з приводу продажу медіа коментар, але потім перестав відповідати на дзвінки.

ОНОВЛЕННЯ 21.02 Fozzy Group відмовилася від будь-яких коментарів.

Нагадаємо, що у 2018 році 100% видання «БЖ», яке раніше наполовину належало «Український правді», придбав чеський консалтинговий холдинг Accord Group. Іншу половину компанія викупила у засновників та менеджерів видання.

В реєстрі українських юридичних осіб ТОВ «БЖ», яке було зареєстроване в 2019 році, зараз належить Юрченко О. В. ЇЇ керівником до 2021 року був Антон Онуфрієнко, а зараз ТОВ «БЖ» очолює Олександр Мартиненко, який також є керівником інших компаній та органзіацій, серед яких — дві парафії УПЦ.

Видання «БЖ» — це проект про міську культуру, урбаністику та події, що відбуваються в столиці. Видання пише й про ресторани. Fozzy Group, окрім мережі супермаркетів «Сільпо» та «Фора», серед інших активів належить виробництво харчової продукції та ресторанний бізнес.

Фото: bzh.life

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду