detector.media
Детектор медіа
19.02.2022 09:18
Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело
Власником видання «БЖ» стала Fozzy Group — джерело
Засновник медіа Антон Онуфрієнко відмовився від коментарів з приводу зміни власника.

Видання про міську культуру «БЖ» придбала торгово-промислова група Fozzy Group. Про це повідомляє джерело «Детектора медіа». За його даними, компанія вже є власником медіа, але інформацію про зміну власників вирішили не оприлюднювати.

Один із засновників видання «БЖ» Антон Онуфрієнко спочатку погодився надати з приводу продажу медіа коментар, але потім перестав відповідати на дзвінки.

ОНОВЛЕННЯ 21.02 Fozzy Group відмовилася від будь-яких коментарів.

Нагадаємо, що у 2018 році 100% видання «БЖ», яке раніше наполовину належало «Український правді», придбав чеський консалтинговий холдинг Accord Group. Іншу половину компанія викупила у засновників та менеджерів видання.

В реєстрі українських юридичних осіб ТОВ «БЖ», яке було зареєстроване в 2019 році, зараз належить Юрченко О. В. ЇЇ керівником до 2021 року був Антон Онуфрієнко, а зараз ТОВ «БЖ» очолює Олександр Мартиненко, який також є керівником інших компаній та органзіацій, серед яких — дві парафії УПЦ.

Видання «БЖ» — це проект про міську культуру, урбаністику та події, що відбуваються в столиці. Видання пише й про ресторани. Fozzy Group, окрім мережі супермаркетів «Сільпо» та «Фора», серед інших активів належить виробництво харчової продукції та ресторанний бізнес.

Фото: bzh.life

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY