Медіахолдинг Столара очолить колишній топменеджер «Інтера», NewsOne та «112 Україна» (доповнено)

Медіахолдинг Столара очолить колишній топменеджер «Інтера», NewsOne та «112 Україна» (доповнено)

26 Листопада 2021
8101
26 Листопада 2021
11:24

Медіахолдинг Столара очолить колишній топменеджер «Інтера», NewsOne та «112 Україна» (доповнено)

8101
Юрій Будяк каже, що погодився очолити холдинг через «правильну інформаційну політику».
Медіахолдинг Столара очолить колишній топменеджер «Інтера», NewsOne та «112 Україна» (доповнено)
Медіахолдинг Столара очолить колишній топменеджер «Інтера», NewsOne та «112 Україна» (доповнено)

Генеральним директором медіахолдингу Live Network стане Юрій Будяк. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Медіаменеджер Юрій Будяк очолював канал NewsOne, також він входив до дирекції телеканалу «112 Україна». Live Network нагадує, що Юрій Будяк має 25-річний досвід управління українськими телепроєктами та телеканалами. Розпочинав телевізійну кар’єру на телеканалі «Інтер», працював на загальнонаціональних телеканалах, займався кіновиробництвом.

«Я не планую кардинально змінювати існуючу модель функціонування холдингу, проте маю плани зробити її ефективною з ефективними людьми. Буду втілювати свої ідеї зі зміни в ефірній сітці та позиціонуванні телеканалу Live. Він має правильну інформаційну політику, це була одна з причин, чому я погодився на пропозицію про співпрацю. Зараз моє першочергове завдання на посаді гендиректора — зберегти та примножити все напрацьоване медіахолдингом, а перехід до нової управлінської моделі лише його підсилить та наблизить нас до високих результатів і лідерських позицій у своїй ніші», — прокоментував Юрій Будяк.

Нагадаємо, Інститут когнітивного моделювання повідомив, що з 28 листопада 2021 року припиняє співпрацю з медіахолдингом Live Network у зв’язку із завершенням терміну дії контракту.

Після Live Network Інститут когнітивного моделювання зосередиться на міжнародних проєктах. Про це у коментарі «Детектору медіа» розказала  Світлана Павелецька, СEO Інституту когнітивного моделювання.

«Ми мали контракт з Live Network на один рік. І за цей час зробили все, що передбачав контракт. Наразі в Інституті багато міжнародних проєктів, які потребують нашого безпосереднього залучення (великої кількості відряджень та зосередження). Вони пов’язані з основною діяльністю ІКМ: соціальними технологіями. Наступного тижня зможемо повідомити про це детальніше, — зазначила Світлана. — Окрім цього, маємо велику кількість проєктів в Україні, які пов’язані з соціальними технологіями. Медіапроєкти в Інституті залишаються, адже ми компанія, яка створила і продовжує розвивати найбільші пабліки в Україні — "Школа-інфо" та "Коронавірус-інфо"».

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

У 2006 році Столар був обраний депутатом Київської обласної ради за списком «Нашої України», а в 2010 році балотувався до Верховної Ради вже від «Партії регіонів», яку покинув після двох років депутатства. У 2012 році знову балотувався в парламент, але безуспішно. У 2019 році Столар був обраний до Верховної Ради за списком «ОПЗЖ», є очільником київського осередку партії.

Столар має інтерес у будівельному бізнесі Києва, зокрема, «Схеми» повідомляли про його тісні стосунки з мером Віталієм Кличком. ZN.UA називало Столара правою рукою Кличка у 2015–2019 роках.

26 липня 2021 року Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «ТРК Купол» Вадима Столара, яке мовить під логотипом «Live», та дозволила перейменувати мовника на «Типовий Київ».

У коментарі «Детектору медіа» Світлана Павелецька повідомила, що на базі Kyiv Live створять два канали:  ефірний «Типовий Київ» буде столичним каналом, а супутниковий Live – «цікавим каналом національного формату». 

Ілюстрація: Live Network

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8101
Читайте також
02.10.2018 15:23
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду