«УП. Життя» очолила Катерина Хорощак

«УП. Життя» очолила Катерина Хорощак

9 Грудня 2021
2733

«УП. Життя» очолила Катерина Хорощак

2733
До цього вона понад два роки працювала у виданні журналісткою.
«УП. Життя» очолила Катерина Хорощак
«УП. Життя» очолила Катерина Хорощак

В «Української правди. Життя» з’явилася нова очільниця — Катерина Хорощак. Про це УП повідомила в листі до своєї спільноти.

Зазначається, що до цього Катерина понад два роки працювала під керівництвом попередньої редакторки — Ольги Ситнік. Потім вона разом із командою видання підтримувала роботу сайту після того, як Ольга звільнилась.

Нагадаємо, у травні 2021 року Ольга Ситнік повідомила, що йде з «Української правди». У коментарі «Детектору медіа» вона тоді розповіла, що розглядає варіант піти з професії.

У вересні 2021-го видання оголосило конкурс на посаду головного редактора «УП. Життя».

Фото з фейсбук-сторінки Катерини Хорощак

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2733
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду