Андрій Карпій сподівається розширити мережу «Перець ФМ» на наступних конкурсах

Андрій Карпій сподівається розширити мережу «Перець ФМ» на наступних конкурсах

21 Листопада 2021
2888
21 Листопада 2021
12:42

Андрій Карпій сподівається розширити мережу «Перець ФМ» на наступних конкурсах

2888
«Одеса, Львів, Чернівці — це важливі завдання, й ми будемо просити Національну раду з питань телебачення і радіомовлення допомогти нам у цьому питанні новими конкурсами».
Андрій Карпій сподівається розширити мережу «Перець ФМ» на наступних конкурсах
Андрій Карпій сподівається розширити мережу «Перець ФМ» на наступних конкурсах

Радіомережа «Перець ФМ» претендуватиме на FM-частоти в Одесі, Львові, Чернівцях та Луцьку, якщо вони будуть виставлені на наступні конкурси Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це власник мережі Андрій Карпій сказав в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Перець ФМ — мій давній і улюблений проєкт, — сказав Андрій Карпій. — Я розвиваю його з 2005 року. Попри всі складнощі сучасного буття, він упевнено тримається на плаву, має добрий рейтинг і тверду аудиторію. Останній конкурс нас трохи потішив, особливо містом Дніпро, де ми вели мовлення на партнерській станції. Також істотним результатом для нас стали Черкаси. Забракло трохи голосів на Луцьк — дуже шкода. Ми працювали там разом із місцевою радіостанцією Сім’я і дім. Волиняки нас знають і дуже скучають за нами. Сподіваюся, що ще будуть конкурси, і ми зможемо відновити мовлення на цю територію. Покриття станції в цілому непогане, але ще є над чим працювати. Одеса, Львів, Чернівці — це важливі завдання, й ми будемо просити Національну раду з питань телебачення і радіомовлення допомогти нам у цьому питанні новими конкурсами».

Днями мережа «Перець ФМ» здобула частоти у Дніпрі, Коростені Житомирської області, Баришівці Київської області, Винарівці Білоцерківського району Київської області, а також у Черкасах, Олександрії та Світловодську Кіровоградської області та Подільську на Одещині.

Також Андрій Карпій додав, що розглядає можливість поповнення мережі за рахунок купівлі місцевих радіостанцій, але це менш вигідний шлях, ніж отримання частот на конкурсі: «Нам цікавий будь-який шлях розвитку. Звичайно, такий шлях, як правило, дорожчий. І ти купуєш разом з активом завжди купу корисних непотрібних речей».

Мережа «Перець ФМ» належить компаніям Андрія Карпія. У 2017 році Карпій реструктурував свою медіавласність, відокремивши телеканал Pro vse від радіостанцій. Детальніше про останні зміни у власності Андрія Карпія читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2888
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду