Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно

Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно

21 Листопада 2021
2905
21 Листопада 2021
09:41

Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно

2905
Двох інших партнерів — лідерів молодіжки «Опозиційної платформи — За життя» — залучив уже новий власник.
Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно
Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно

Медіабізнесмен Андрій Карпій передав юридичні особи радіо «Срібна хвиля», що мовило в Криму та Севастополі,  ІТ-бізнесмену Владиславу Серебрякову безкоштовно. Про це він сказав в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Владу Серебрякову я подарував ці компанії. Не продавав. Цінності в них особливої я не бачу. Але це телерадіокомпанії. І їх можна розвивати в законному руслі. Я зміг йому допомогти хоча б у цьому — спростив процес реєстрації. Я переоформив на нього ці дві компанії, щоб він почав працювати, здобувати практичний досвід. Хоча б поки що через інтернет», — сказав Андрій Карпій. За його словами, обладнання радіостанції «Срібна хвиля» залишилось в окупованому Севастополі.

Двох інших співвласників «Срібної хвилі» — голову молодіжної організації партії «Опозиційна платформа — За життя» і менеджера телеканалів Медведчука Артема Марчевського, а також юриста Олександра Барановського, так само причетного до молодіжки «ОПЗЖ», — залучив Владислав Серебряков, за словами Карпія. «Ввести двох нових власників у проєкт Влад вирішив сам. Зі мною він із цього питання не консультувався. Його нових партнерів я не знаю, не знайомий з ними. Якщо щось вийде, почуємо. Зможемо оцінити, висловити свою думку», — сказав колишній власник «Срібної хвилі».

Владислав Серебряков — підприємець у сфері IT з Одеси. Він є керівником і власником декількох компаній, зокрема єдиним власником ТОВ ТРК  «Срібна хвиля» (не плутати з ТОВ «Радіокомпанія "Срібна хвиля"»), яку він придбав 11 листопада 2021 року у того ж Андрія Карпія. Він також є засновником мультимедійної платформи On-Ping, яка  повинна допомогти людям в «спілкуванні з селебритіз та публічними людьми». Сайт платформи на час публікації цієї новини не працює. Раніше Серебряков працював на каналі «Pro все», який також належить Карпію. «Детектор медіа» звертався за коментарем до Владислава Серебрякова, однак він відмовився спілкуватись. Ми сподіваємося, що він змінить своє рішення і відповість на запитання «ДМ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2905
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду