Volia запускає п’ять нових пакетів для користувачів свого онлайн-кінотеатру

Volia запускає п’ять нових пакетів для користувачів свого онлайн-кінотеатру

6 Жовтня 2021
2101
6 Жовтня 2021
12:12

Volia запускає п’ять нових пакетів для користувачів свого онлайн-кінотеатру

2101
Щомісячна плата стартує від 119 до 299 гривень.
Volia запускає п’ять нових пакетів для користувачів свого онлайн-кінотеатру
Volia запускає п’ять нових пакетів для користувачів свого онлайн-кінотеатру

Volia розширила пакети для користувачів свого онлайн-кінотеатру. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, Volia запустила п’ять нових пропозицій за фіксованою щомісячною ціною, яка стартує від 119 гривень. Раніше ОТТ-пропозиція Volia складалась з двох пакетів «Преміальний» та «Спортивний». Однак компанія збільшила контентну пропозицію та сформувала нові пакети та тарифи.

«Базовий» – включає понад 99  телеканалів і 8 тисяч світових фільмів. Вартість 119 гривень.

«Релакс» – це 95 спортивних і кіноканалів, а також доступ до 10 тис. фільмів і серіалів, серед яких є контент онлайн-кінотеатру Start із такими серіалами як «Колишні», «Гранд», «Утриманки». Нові користувачі можуть підключити цей пакет на 14 днів  за 1 гривню. Звичайна вартість пакету 159 гривень.

У «Сімейний» входить онлайн-бібліотека сімейних фільмів Disney (і майже вся колекція фільмів Marvel), понад 119  телеканалів для дітей і дорослих, а також відеобібліотека з 10,5 тис. фільмів і серіалів. Вартість пакету також 159 гривень.

Volia розширила і пакет «Спортивний». Туди увійшов ексклюзивний контенту УЄФА на каналах Megogo «Футбол» і футбольні чемпіонати Європи не лише у форматі Live, але й в архівах записів. Це такі спортивні канали як: Extreme Sports, Fast & Fun Box HD, FightBox HD, Setanta Sports, XSPORT, «Перший автомобільний», ViasatSport, «Рибалка ТВ», «Трофей» і Shakhtar TV HD. Вартість пакету 199 гривень.

Залишився у пропозиції компанії і пакет «Преміальний», до нього входить увесь спортивний, розважальний і сімейний контент: понад 145 телеканалів, доступ до більше ніж 20 тис. світових та українських кінофільмів. Також до пакету входять п’ять  власних каналів CINE+, повністю продубльовані українською мовою та без реклами. Для нових користувачів діє акція перші 7 днів за 29 гривень. Звичайна вартість пакету 299 гривень.

«Ми створили пакети, щоб кожен міг вибрати те, що йому до душі: шанувальники футболу виберуть "Спортивний", велика родина з різноманітними інтересами  "Сімейний", кіномани звернуть увагу на розширену відеобібліотеку Volia TV. Більше того, увесь цей контент ви можете переглядати на трьох пристроях одночасно, наприклад, на смартфоні, планшеті чи Smart TV», – каже заступник генерального директора, головний комерційний директор «Датагруп  Volia» Святослав Горбань,   Бути на хвилі зі своїми абонентами  це важлива частина нашого бізнесу».

Нагадаємо, восени Volia запустила річну передплату на спортивний контент.

Ілюстрація: Volia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2101
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду