Volia запустила  річну передплату на спортивний контент

Volia запустила річну передплату на спортивний контент

21 Вересня 2021
2670
21 Вересня 2021
11:26

Volia запустила річну передплату на спортивний контент

2670
Її вартість 1816 грн.
Volia запустила  річну передплату на спортивний контент
Volia запустила  річну передплату на спортивний контент

Восени  ОТТ-сервіс Volia TV запустив три нові спортивні пакети для абонентів. Про це повідомляє компанія.

Pro Sport позиціонується як пакет для футбольних фанатів. У нього увійшли 11 спортивних каналів та архіви футбольних матчів: ексклюзивний контент Megogo – єврокубки УЄФА – Суперкубок, Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Лігу конференцій, клубні чемпіонати Англії, Іспанії, Франції, Німеччини, Бразилії, Бельгії та Шотландії. Це канали канали: Extreme Sports, Fast&Fun Box HD, FightBox HD, Setanta Sports, XSPORT, «Перший автомобільний», «Футбол 3 HD», Viasat Sport, «Рыбалка ТВ», «Трофей» та Shakhtar TV HD. Його вартість 199 грн на місяць.

Pro Sport Season – це передплата на рік на згадані канали. Вартість підписки - 1816 грн.

Premium Pro окрім спортивного контенту включає в себе також 150 інших каналів. Серед них Disney, Pixar і Dreamworks, Paramount, Universal Pictures, FOX, Abc, Marvel, 20th Century Studios і каналів Viasat. Вартість пакета Premium Pro на перші 7 днів становить 69 грн. Після закінчення акційного періоду ціна становитиме 299 грн за місяць.

Усі згадані пакети доступні для абонентів сервісу на трьох гаджетах одночасно.

Нагадаємо, Megogo не домовився з «Медіа Групою Україна» щодо УЄФА, але співпрацюватиме з Volia. Тому футбольні матчі УЄФА виходитимуть лише на ОТТ-платформах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2670
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду