Volia запроваджує єдині стандарти для співпраці з каналами

Volia запроваджує єдині стандарти для співпраці з каналами

1 Жовтня 2021
4109
1 Жовтня 2021
14:57

Volia запроваджує єдині стандарти для співпраці з каналами

4109
Також компанія модернізує свою мережу та відмовилась від послуг колекторських служб.
Volia запроваджує єдині стандарти для співпраці з каналами
Volia запроваджує єдині стандарти для співпраці з каналами

Провайдер Volia вирішив запровадити єдині стандарти щодо умов співпраці з телеканалами. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Вони полягають у тому, що Volia більше не буде використовувати жодних інших методів розрахунку чи взаємовідносин із телеканалами окрім ринкових та економічно обґрунтованих.

«Якщо раніше в компанії практикували різні умови співпраці з телеканалами, включаючи бартер, взаємозалік тощо, то зараз ми переходимо до класичної ринкової системи співробітництва, коли ціна на послуги диктується ринком і попитом на контент», – прокоментували нові стандарти в компанії «Датагруп» та Volia.

Перегляд ключових бізнес-процесів розпочався після завершення операції з придбання Volia компанією «Датагруп».

Компанія обіцяє інвестувати у розширення мережі. «Датагруп» у партнерстві з Cisco почала реалізацію проєкту модернізації своєї мережі, що дозволить збільшувати її пропускну здатність у понад 10 разів. Компанія сподівається, що за рік її мережа «стане однією з найсучасніших, гнучких і масштабованих телекомунікаційних мереж у країні».

Також у Volia вперше повністю відмовилися від послуг колекторських служб.

Нагадаємо,  7 червня 2021 року компанія «Датагруп», яка є одним із провайдерів волоконно-оптичної інфраструктури та цифрових послуг в Україні, оголосила про завершення підписання угоди щодо придбання компанії Volia –  українського провайдера послуг платного телебачення та кабельного швидкісного інтернет-доступу.

Ілюстрація: пресслужба Volia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4109
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду