Megogo офіційно підтвердив, що  отримав права на трансляції турнірів УЄФА

Megogo офіційно підтвердив, що отримав права на трансляції турнірів УЄФА

13 Січня 2021
5320
13 Січня 2021
11:41

Megogo офіційно підтвердив, що отримав права на трансляції турнірів УЄФА

5320
Компанії належатимуть права на показ матчів в Україні на всіх платформах, включно з телевізійними.
Megogo офіційно підтвердив, що  отримав права на трансляції турнірів УЄФА
Megogo офіційно підтвердив, що  отримав права на трансляції турнірів УЄФА

Медіасервіс Megogo офіційно підтвердив, що виграв тендер УЄФА та отримав ексклюзивне право трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 – 2024 рр. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Першою подією стане трансляція Суперкубку УЄФА, яка запланована вже на 10 серпня 2021 року. 

«Вперше в історії України тендер на показ найважливіших матчів європейських клубів виграв саме OTT-сервіс. Нам приємно усвідомлювати, що УЄФА визнав професійність та інноваційність Megogo. Відтепер починається нова футбольна сторінка для українського вболівальника. Ми зосередимо зусилля на тому, аби спортивний контент був ще вищої якості, а функціонал ще зручнішим. Час нових позитивних змін розпочато», –каже Володимир Боровик, засновник та генеральний директор Megogo. 

«УЄФА із радістю вітає Megogo в сім'ї медіапартнерів УЄФА. Ми справді раді, що це забезпечить якісне та інноваційне висвітлення найкращого європейського клубного футболу для українських вболівальників», – коментує Гай-Лоран Епштейн, директор із маркетингу УЄФА.

Окрім трансляцій Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА Megogo, вперше показуватиме третій клубний турнір УЄФА – Ліга конференцій УЄФА.

Продовження показу футбольного сезону 2020/2021 Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА, як і раніше, буде доступно для передплатників Megogo на каналах від Volia.

Нагадаємо, про те, що Megogo виграв тендер на трансляцію матчів футбольних єврокубків (Ліга чемпіонів, Ліга Європи, Ліга конференцій) на 2021-2024 роки стало відомо наприкінці листопада 2020 року.

За інформацією джерел «Цензор. Нет», сума тендерної пропозиції переможця була рекордною для України – між 20 і 30 млн євро. 

Попередні три сезони (2018-2021 роки) правами на трансляцію в Україні матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи володіли «Медіа Група Україна» та провайдер «Воля». Перед тим багаторічним транслятором єврокубків УЄФА були канали «Медіа Групи Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5320
Читайте також
23.02.2021 13:04
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду