Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр

Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр

7 Вересня 2021
2894
7 Вересня 2021
16:14

Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр

2894
До бібліотеки онлайн-кінотеатру планують додати до 7,5 тисяч годин власного контенту.
Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр
Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр

Компанія Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр Lava у партнерстві з американською компанією OTTera, про що повідомила пресслужба.

На першому етапі в онлайн-кінотеатрі планують розмістити найпопулярніший контент компанії, а згодом розширити бібліотеку до більш ніж 7,5 тисяч годин контенту.  

Більшість проєктів, як анонсується, будуть доступні у дубляжі та зі субтитрами на 6-8 мовах, включаючи англійську, іспанську, французьку та португальську.

Контент буде представлено у відкритому доступі за рекламною моделлю та за підпискою, яка передбачає доступ до всіх проєктів без реклами.  

На другому етапі Star Media хоче запропонувати співробітництво своїм партнерам, контент яких вже агрегується в мультиканальній мережі компанії на YouTube.

«Ми не збираємося конкурувати з глобальними платформами і місцевими онлайн-кінотеатрами, які давно присутні на ринку. Навпаки, ми плануємо співпрацювати. В найближчому майбутньому з'являться проекти, створені спеціально для Lava, включаючи ті, що ми плануємо зробити в копродукції з іншими партнерами», – розповів президент Star Media Влад Ряшин.

Онлайн-кінотеатр Lava планують зробити доступним для користувачів з осені 2021 року.

Раніше повідомлялось, що Star Media та російський відеосервіс Ivі уклали угоду про стратегічне партнерство.

Скільки коштує у 2021 році кабельне, супутникове та ОТТ-телебачення – читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: пресслужба

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2894
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду