detector.media
07.09.2021 16:14
Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр
Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр
До бібліотеки онлайн-кінотеатру планують додати до 7,5 тисяч годин власного контенту.

Компанія Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр Lava у партнерстві з американською компанією OTTera, про що повідомила пресслужба.

На першому етапі в онлайн-кінотеатрі планують розмістити найпопулярніший контент компанії, а згодом розширити бібліотеку до більш ніж 7,5 тисяч годин контенту.  

Більшість проєктів, як анонсується, будуть доступні у дубляжі та зі субтитрами на 6-8 мовах, включаючи англійську, іспанську, французьку та португальську.

Контент буде представлено у відкритому доступі за рекламною моделлю та за підпискою, яка передбачає доступ до всіх проєктів без реклами.  

На другому етапі Star Media хоче запропонувати співробітництво своїм партнерам, контент яких вже агрегується в мультиканальній мережі компанії на YouTube.

«Ми не збираємося конкурувати з глобальними платформами і місцевими онлайн-кінотеатрами, які давно присутні на ринку. Навпаки, ми плануємо співпрацювати. В найближчому майбутньому з'являться проекти, створені спеціально для Lava, включаючи ті, що ми плануємо зробити в копродукції з іншими партнерами», – розповів президент Star Media Влад Ряшин.

Онлайн-кінотеатр Lava планують зробити доступним для користувачів з осені 2021 року.

Раніше повідомлялось, що Star Media та російський відеосервіс Ivі уклали угоду про стратегічне партнерство.

Скільки коштує у 2021 році кабельне, супутникове та ОТТ-телебачення – читайте в матеріалі «Детектора медіа».

Фото: пресслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY