detector.media
02.08.2021 11:59
У серпні «Тріолан» змінює тарифи
У серпні «Тріолан» змінює тарифи
Тепер провайдер встановлюватиме їх у кожному будинку окремо.

З 1 серпня 2021 року провайдер «Тріолан» змінює підхід до формування тарифів на підключення. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Тепер замість єдиних тарифів у всій мережі, провайдер встановлюватиме їх у кожному будинку окремо.

«Всі будинки різні, кожен з них має свої індивідуальні властивості: різні тарифи на наші послуги, різна кількість підключених користувачів, різні умови сервітуту та працюють різні майстри. Все це впливає на те, яким може бути тариф на підключення у конкретному будинку. Якщо встановити єдині тарифи по всій мережі (або навіть окремі у місті)  це призведе до появи деяких середніх тарифів для значної кількості будинків. Але, зважаючи на те, що будинки відрізняються - ці тарифи для одних будинків будуть занадто низькими, а для інших  завеликими. Тож чи повинні тарифи в одному будинку залежати від особливостей іншого? Ми вважаємо, що ні. І цього можна уникнути – встановити для будинку свої тарифи, які можуть відрізнятися від тарифів у сусідніх будівлях»,  повідомляє компанія.

З 1 серпня тарифи буде змінено у 12,5% будинків. У решті 87,55%, як обіцяє провайдер, тарифи залишаться без змін. При цьому, з часом тарифи й у цих будинках можуть змінитися - в залежності від особливостей кожного окремого будинку. Деталі щодо цих змін користувачі можуть уточнити у провайдера.

Нагадаємо, тариф провайдера «Тріолан» за кабельне телебачення у 2021 році становив 120 гривень з абонента.

Графіка: «Тріолан»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY