detector.media
21.07.2021 09:50
«Читомо» запустило краудфандингову кампанію
«Читомо» запустило краудфандингову кампанію
За підписки на Patreon видання пропонує низку бонусів.

Культурно-видавниче медіа «Читомо» 19 липня повідомило про запуск краудфандингової кампанії на платформі Patreon.

За підписки на Patreon видання пропонує низку бонусів: можливість ділитися книжковими рекомендаціями з підписниками Facebook, долучатися до створення конкретних матеріалів, отримувати книжкові подарунки, а також можливість познайомитись з редакцією «Читомо» на їхніх вечірках.

Випусковий редактор «Читомо» Олександр Мимрук пояснив, що завдяки Patreon видання зможе структурувати власне ком’юніті.

«Щотижня ми з командою ґенеруємо десяток ґрунтовних і диких ідей, і прикро, що добра половина з них йде "в стіл" через брак ресурсів. Нам важливо писати про малодосліджене, висвітлювати літературні події із-за кордону, залучати ключових фахівців – і все це потребує фінансів. Наші читачі заслуговують на найкращий контент і ми раді, що тепер у них з’явилась нова можливість підтримати улюблене медіа. Про матеріали, які вдалось реалізувати за включення патронів і патронок, ми писатимемо у соціальних мережах», – розповіла редакторка спецпроєктів «Читомо» Вікторія Фещук.

«Читомо» можна підтримати на Patreon за посиланням.

Нагадаємо, «Читомо» – це медіа про книгу в усіх її проявах і про осмислене читання як трамплін, інструмент для самоосвіти та реалізації. Проєкт заснували 2009 року Оксана Хмельовська та Ірина Батуревич. У 2020 році культурно-видавниче медіа «Читомо» влаштувало онлайн-аукціон для підтримки своєї діяльності

Фото: Читомо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY