detector.media
05.07.2021 13:52
«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів
«Армія ФМ» розробила додаток для мобільних телефонів
Тепер радіостанція очікує на виділення коштів для відкриття акаунтів у PlayMarket та AppStore.

Радіостанція «Армія ФМ» розробила власний додаток для мобільних телефонів. Про це в інтерв’ю «Детектор медіа» розказав очільник Центральної телерадіостудії при Міністерстві оборони України Віктор Гром.

«Ще ми розробили додаток і подали заявку на виділення грошей для придбання ліцензійної музики і відкриття акаунтів у PlayMarket та AppStore», – зазначив Віктор.

Нагадаємо, у грудні минулого року була інформація про те, що на PlayMarket з’явився фейковий додаток під брендом «Армія FM», який видає ефір радіо Міністерства оборони Росії «Звезда».

«Це була просто жерсть. Хтось відкрив акаунт (це коштує приблизно 50 доларів) і запустив цей треш. Сподіваємся, що вже найближчим часом наші слухачі зможуть завантажити і встановити оригінальний додаток українського військового радіо», – додав він.

«Армія-ФМ» – державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі. «Армія ФМ» охоплює тільки Донецьку, Луганську і південь Херсонської області, а також «Армія ФМ» має ліцензію на експериментальне цифрове радіомовлення в Києві. Також мовить у Житомирі, Львові, Запоріжжі, Полтаві, Миколаїві тощо.

Ілюстрація: «Армія ФМ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY