Megogo запускає фільмову передплату

Megogo запускає фільмову передплату

7 Червня 2021
2333
7 Червня 2021
16:06

Megogo запускає фільмову передплату

2333
Її вартість 129 грн/міс.
Megogo запускає фільмову передплату
Megogo запускає фільмову передплату

Медіасервіс Megogo запускає передплату «Кіно+» з кіно-серіальних контентом. Про це повідомляє пресслужба сервісу.

У передплату входять понад 10 000 фільмів, 1000 серіалів, 2000 мультфільмів, 5000 шоу й 10 000 аудіокнижок, подкастів та аудіосеріалів. Серед яких і  контент від discovery+ та власні інтерактивні фільмові канали сервісу.

«Ми щодня аналізуємо запити й пропозиції наших користувачів. Одним із найпопулярніших звернень було саме прохання про можливість зробити передплату, яка включатиме лише кіно. Тож ми не відходимо від звички завжди чути аудиторію. Сподіваємось, відтак перегляд улюблених фільмів стане ще комфортнішим», – каже Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку Megogo.

Вартість передплати «Кіно+» складатиме 129 грн/міс. Користувач отримає можливість підключення до п’яти пристроїв, перегляд без реклами, попереднє завантаження у мобільному додатку, функцію обрання аудіодоріжки тощо.

Нагадаємо, з 1 травня Megogo залишився без бібліотеки фільмів і серіалів російської компанії Amediateka, яка стала доступною в Україні ексклюзивно для абонентів Oll.tv. У каталог Amediateka входять фільмів та серіалів від студій HBO, FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios, Sony Pictures. Серед них «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Новий Папа», «Секс і місто», «Справжній детектив», так і новинки 2020 та 2021 років – «Відіграти назад», «Неймовірні», «Ваша честь».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2333
Читайте також
23.02.2021 13:04
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду